2011. június 28., kedd

Guóth Emil: Trianontól Bécsig - Jelenlegi ára: 2 295 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Trianontól BécsigA könyv listaára: 2800 Ft. Leírás:
A Horthy-rendszer működési mechanizmusának ellentmondásos értékelésén kíván árnyalni a szerző, aki a trianoni szerződés aláírásától, az első bécsi döntésig követi végig, mutatja be Magyarország vezető politikusainak döntései mögött rejlő kényszerítő erőket, azok hatásait mind a törvényi háttér, mind az intézményi struktúra átalakulási folyamatára. Egy olyan időszak politikai mozgásairól kap képet az olvasó, amelyikben csak néhány év állt rendelkezésre a nyugodt és békés építkezésre, a stabilizáció eredményeinek továbbvitelére. A Trianon utáni korszak a politikusokban és szinte az egész társadalomban az átmenetiség, az ideiglenesség érzését alakította ki és erősítette. A könyv ugyan tudományos értekezés, azonban mindenki számára érthető megfogalmazással. A kötet első fejezete ismeretelméleti fejtegetés, ezt követik a történeti részek. A szerző külön foglalkozik az 1919-es Friedrich-féle választójogi rendeletekkel, az 1922-es, rendelet formájában elfogadott választójogi reformmal, s azok későbbi törvényesítésével, a Bethlen-korszakkal, majd azokkal a fékekkel, melyek a harmincas évek második felében lettek beépítve a magyar közjogi rendszerbe. A kötetet a jegyzetek, valamint forrás- és irodalomjegyzék zárják. ISBN: 978-963-88372-8-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 295 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 11:41
. Guóth Emil: Trianontól Bécsig - Jelenlegi ára: 2 295 Ft