2011. augusztus 29., hétfő

Veritas Rubina Varrógép Gyári állapotú! - Jelenlegi ára: 22 900 Ft


Figyelem! Mielőtt erre a gépre licitálsz nézd meg a többit is hátha megtetszik valamelyik.
MINDEN gépem átnézve beállítva Garanciával küldöm..
Ezt 400 Elégedett vásárló bizonyítja.. Lehetőség van személyes átvételre is ebben az esetben megmutatom a gép használatát is, részletesen elmagyarázom az orsózást befűzést a varrást a programozást stb dolgokat. Ha nem tudsz varrni akkor ez aranyat ér: )
Ne hagyd itt mert lehet holnap már nem lesz meg.
Eladó a képen látható Veritas Rubina Varrógép igazi ritkaságnak számító Gyári állapotban Összes tartozékával és eredeti védőhuzattal.
A gép teljes fémszerkezetű, ipari gépeken alkalmazott körforgós rendszerű, megolajozva várja új gazdáját. Mindene eredeti és lefotóztam a hevedert mert tudjuk hogy ez mutatja meg a használatból eredő nyomokat. Ez a heveder hófehér színű tehát egy percet sem volt használva. Adtak hozzá egy szintén gyári hosszabbítót is ezt is odaadom a géppel. Veritas  gépeket szerintem senkinek nem kell bemutatni az egyik legjobb típus strapabíró és Villámgyors és úgy megy mint egy doxaóra: )Varrástípusok: egyenes varrás, cikk-cakk, gumírozott anyagok varrása hímzőmotívumok stb.. gombvarrás és gomblyukvarrás. Egy ilyen gép otthon és soha többet nem kell venni. Az eredeti Tur 2es szuper erős motor hajtja aminek a négyszeres farmeranyag sem jelent akadályt...: )Használati pdf-ben van meg cd-n csatolom, igény szerint.. Aki nem ismeri ezt a típust annak tudnia kell hogy a Naumann az egyik legjobb és legerősebb Varrógép amit valaha gyártottak..
A gép ára 22900 ft de ha megnézzük hogy ezért a pénzért egy műanyag vacakot kapunk a T... ba akkor kijelenthetjük hogy nem is olyan sok nem beszélve arról hogy ez a gép Gyári állapotú és adok rá hat hónap Garanciát is.
Bármi van Kérdezz!!!
Ha esetleg más Típust keresel nézz szét nálam több gépem van fönt jó vasak csak tekerj lentebb a Galériába.
Postázási költségek: Csomagként saját felelősségre 990 ft   egyébként  a vevő  kívánsága szerint "Törékenyként" vagy   Vaterafutárral...
Jó licitálást jó szórakozást az oldalon..


Jelenlegi ára: 22 900 Ft

Az aukció vége: 2011-09-17 18:27
. Veritas Rubina Varrógép Gyári állapotú! - Jelenlegi ára: 22 900 Ft