2011. október 25., kedd

Kerékpáros sisak Sisakhuzat - Katica huzat - Jelenlegi ára: 1 950 Ft


Édes sisakhuzat kerékpáros, gördeszkás, lovagló és görkorcsolyás bukósisakokhoz. Eredeti gyártói termék. Univerzális méretű minden hagyományos sisakhoz jó, akár robogózáshoz is használható. 30fokon mosható, vasalható, elasztikus jó légáteresztő képességű vékony, pamut/műszál (50-50%) anyagból.
Mire jó...?
Egyedivé teheted vele megjelenésed. Biztos Te is észrevetted már, hogy ma nem túl változatos a sisakok design-ja. Az a sisak, ami mégis különleges valamilyen módon, az vagy megfizethetetlen vagy valahogy mégsem az igazi. Elég elmenned egy outlet-be, áruházba, boltba... Mindenhol ugyanazt a néhány féle sisakot, formát, színt fogod megtalálni.
A sisakhuzat ezzel szemben könnyedén megfizethető és nem kell új sisakot vásárolnod súlyos ezrekért, csak mert már nem tetszik a színe, vagy kopott.
Gyermekedet ösztönözheted egy kedves sisakhuzattal arra, hogy igenis viselje a sisakot. Mindannyian tudjuk, erre miért is van szükség, más fórumokon olvashatsz erről eleget.
Összegezve: egy vicces sisakhuzattal nem csupán saját magad örvendezteted meg, hanem környezetedet is! Higgy nekünk és azok százainak, akik már kipróbálták! A sikert mi garantáljuk!
Ha unod már a sisakod, dobd fel ezzel!



Jelenlegi ára: 1 950 Ft

Az aukció vége: 2011-11-09 07:03
. Kerékpáros sisak Sisakhuzat - Katica huzat - Jelenlegi ára: 1 950 Ft